Facebook

Koken, kookworkshop, taarten bakken, de Karbies, Ruinen, Drenthe.

Onze groepsaccommodatie/ familiehuis, al dan niet in combinatie met het zaaltje ( en 's zomers de camping ) leent zich uitstekend voor een stel lekkerbekken. Mmmmmmm.......onderuit.....wijntje.....en genieten van al het goeds dat Ruinen en omgeving u -en elkaar!- biedt. Eerst lekker de natuur in, en vervolgens met z'n allen om het fornuis.
Wat dacht je van taarten maken?

Tip 1: Huur zaaltje 'Koetjes & Kalfjes' en nodig een groep vrienden uit om met elkaar om een grote tafel te genieten van een gezellig etentje.

Tip 2:Geef een kookworkshop. Voordelig als je het zelf organiseert èn inkoopt!

 

Wat is er gezelliger, dan met elkaar te koken?

Vraag naar de mogelijkheden.Tip 3:Ruinen is in beweging; in april 2016 is La Dolce, ijssalon met heerlijk ijs geopend.
Ook heeft het Vershuus de deuren geopend: een combi-winkel met groente en fruit, kip en kalkoen èn boerenkaas en noten....
Alle ingredienten voor het bereiden van een heerlijk maal met een ijsje toe!

 

Wat dacht je van een stevige boswandeling om de eetlust op te wekken?
Alle ruimte en attributen zijn aanwezig om daarna met elkaar aan de kook te gaan. Je hoeft elkaar niet in de weg te lopen, daar er twee keukens zijn met elk een 4 pits electrisch fornuis.

 

Daarnaast heb je de beschikking over een grote oven, waarin bijvoorbeeld een stoofpot alle ruimte heeft om gaar te worden..........
Ach, en is het barbecueweer, dan hebben we ook daar alle ruimte voor. Regen of niet.... onder de gezellige overkapping kan er altijd worden gebarbecued.

 


 

Klik op de foto voor een vergroting »
Tel: 0522 - 472 422

Agenda
drenthe app


Aanmelden nieuwsbrief
E-mail:  
Naam: